Foto's door René van Grunsven en Toontje Smink

Oeverloos Theaterroute

Locatietheater tegen de historische achtergrond van het oude gymnasium in Megen.

Oeverloos Theaterroute 2019 vertelt het verhaal van zes jonge studenten die ieder met hun bagage én toekomstdromen studeren. Zij hopen op een toekomst, zij hopen het beter te doen dan hun ouders, ze hopen op een liefdevol leven en... ze hopen op vriendschap.

Stichting Oss Cultureel produceert de derde editie van het succesvolle Oeverloos. Dit keer wordt het publiek verrast met een herfsteditie van 23 t/m 27 oktober 2019. De voorstelling vindt plaats in Acropolis. En na de theaterroute kunt u genieten van een hapje en drankje, live-muziek en nog meer verrassingen op het gezellige ontmoetingsplein.

Oeverloos Theaterroute meandert langs de Maas en vindt elke editie plaats op een andere plek langs de dijken van de rivier, die meer dan 40 km lang door gemeente Oss loopt. Het is een theaterbeleving van zo’n 1,5 uur, voor jong en oud. Tijdens de voorstelling, die zich deze editie vooral binnen afspeelt, volgt u een speciaal hiervoor geschreven verhaal. En altijd geïnspireerd op bijzonder mooie lokale verhalen.

In 2015 en 2017 werd Oeverloos door zo’n 2000 bezoekers bezocht!

Onze Theaterroute en bijbehorend ontmoetingsplein staan voor lokaal cultureel talent en lokale verhalen. De gehele voorstelling wordt uitgevoerd door zo’n 60 lokale amateurspelers & professionals, onder leiding van professionele theatermakers.

Facebook Oeverloos Theaterroute