JONGERENRAAD

Sinds januari 2022 is onze jongerenraad actief! Ook jij kunt je aanmelden.

Onze jongerenraad bestaat uit 12 leden en geeft gevraagd en ongevraagd advies over onze Osse theaterproducties. Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Waarin kunnen we beter, en wat kunnen we nog meer. Twee keer in het jaar vindt de adviesraad voor jongeren plaats. Ben jij gemotiveerd, houd je van theater, ben je tussen de 13 en 23 jaar en kom je uit de gemeente Oss? Geef je dan op.


Stichting Oss Cultureel introduceerde bij de laatste productie ook een korting voor jongeren bij het kopen van een ticket. Deze korting geldt voor iedereen t/m 25 jaar. Zakelijk leider Marjolein Buijs legt uit: “Hiermee verlagen we de drempel voor de Osse jongeren en vergroten we de mogelijkheid om ook hen in aanraking te laten komen met cultuur. En hoe leuk is het dat jongeren zich hierdoor kunnen laten inspireren door lokale talentvolle jonge makers afkomstig uit hun eigen gemeente!” 

We vinden het belangrijk dat er niet alleen over jongeren maar ook met jongeren wordt gepraat. We nemen je bijvoorbeeld mee in de voorbereiding voor de volgende productie op locatie en horen graag hoe jij aankijkt tegen de visie van Oss Cultureel.

De adviesraad komt 2 keer per jaar bij elkaar. We doen altijd een leuke activiteit en daarnaast praten we kort en bondig met elkaar. Meld je aan door een mail te sturen naar communicatie@osscultureel.nl

JONGEREN